Produktet

Teknologjia e ndarjes së membranës

Sistemi i montuar në rrëshqitje STRO

Sistemi Jiarong STRO përfshin module membranore të zhvilluara rishtazi të krijuara posaçërisht për trajtimin e rrjedhjeve dhe ujërave të zeza me kripësi të lartë. Sistemi ka funksion superior kundër ndotjes dhe avantazhe teknike të jashtëzakonshme për shkak të dizajnit të veçantë hidraulik.

Na kontaktoni Mbrapa
Detaje teknike

Teknologjia e osmozës së kundërt dhe nano-filtrimit

Kapaciteti: komplet 50-200 m³/d

Gama e rrjedhës së furnizimit (për modul): 0,8 deri në 2 m³/orë

Gama e pH: 3-10 (pastrimi 2-13)

Vlerësimi i presionit: 75 bar, 90 bar, 120 bar

Madhësia tipike: 9 mx 2,2 mx 3,0 m


Lidhur me rekomandimin

Bashkëpunimi biznesor

Qëndroni në kontakt me Jiarong. ne do
t'ju ofrojë zgjidhje të zinxhirit të furnizimit me një ndalesë.

Paraqisni

Na kontaktoni

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Me vetëm disa detaje do të jemi në gjendje
përgjigjuni kërkesës tuaj.

Na kontaktoni