Lajme

Konferenca e Pranimit të Projektit ZLD të Koncentratit të Leachate Chongqing

01 qershor 2021

image.png

Në qershor 2021, Komisioni i Strehimit dhe Ndërtimit Chongqing, Byroja e Menaxhimit Urban, drejtuesit e Byrosë së mjedisit ekologjik, ekspertët e pranimit, drejtuesit kryesorë të kompanisë yuhong, Kryetari i Teknologjisë Jiarong Jiang Linyu, Menaxheri i Përgjithshëm Dong Zhengjun dhe drejtues të tjerë përkatës morën pjesë në ceremoninë e pranimit.

Cikli i funksionimit të projektit BOO është 8 vjet me trajtim ditor të koncentrateve të kullimit 1030t/d.

image.png

image.png

image.png

Landfilli Changshengqiao është një vend depozitimi tipik i mbetjeve të tipit luginor me një sipërfaqe prej 690,642 m3, një sipërfaqe landfilli prej afërsisht 379,620 m3 dhe një kapacitet projektimi prej rreth 14 milion m3. Venddepozitimi u vu në funksion në fund të korrikut 2003 dhe u mbyll në fund të vitit 2016. Ajo i është nënshtruar mbylljes dhe restaurimit të rregulluar që nga viti 2018.

Kontrata u nënshkrua në nëntor 2020. Pajisjet me kapacitet trajtimi 1030 m³/d u instaluan dhe u pranuan në qershor 2020. Projekti ZLD i përqendrimit Chongqing mund të konsiderohet si standardi i industrisë WWT.

Bashkëpunimi biznesor

Qëndroni në kontakt me Jiarong. ne do
t'ju ofrojë zgjidhje të zinxhirit të furnizimit me një ndalesë.

Paraqisni

Na kontaktoni

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Me vetëm disa detaje do të jemi në gjendje
përgjigjuni kërkesës tuaj.

Na kontaktoni