Lajme

Festa e Ditës Familjare të Krishtlindjeve Jiarong

25 dhjetor 2021

Dita e Krishtlindjes është festa më e madhe në vendet perëndimore. Por është familja e punonjësve që mblidhet së bashku në Jiarong Group. Parku Industrial Jiarong ka veshur sërish rroba Krishtlindjesh. Njerëzit luajnë lojëra dhe shijojnë ushqimin.

微信图片_20220118170110.jpg

Bashkëpunimi biznesor

Qëndroni në kontakt me Jiarong. ne do
t'ju ofrojë zgjidhje të zinxhirit të furnizimit me një ndalesë.

Paraqisni

Na kontaktoni

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Me vetëm disa detaje do të jemi në gjendje
përgjigjuni kërkesës tuaj.

Na kontaktoni