1 /

PËR NE

Ofrimi i zgjidhjes me një ndalesë
për trajtimin e kullimit të landfillit

Teknologjitë tona kryesore përfshijnë teknologjinë ZLD, I-FLASH MVR, sistemin e membranës RO me tub me disk, sistemin membranor RO me tub spirale, sistemin e membranës UF me tuba dhe modulet e membranës DTRO/STRO.

Shiko më shumë

13 vjet

Ofruesi i zgjidhjeve

500 +

Projektet inxhinierike

100,000 m³ çdo ditë

Trajtimi total i kullimit

95 milion USD

Të ardhurat

800 +

Punonjësit

35,000

Fabrika e klasit botëror

Produktet

Fillimi i ri, Lartësitë e reja, Udhëtimi i Ri, Teknologjia Jiarong u rendit me sukses

Xiamen Jiarong Technology (emri i shkurtër i aksioneve: Jiarong Technology, kodi i aksioneve: 301148)

21 prill 2022 Shiko më shumë

Festa e Ditës Familjare të Krishtlindjeve Jiarong

Dita e Krishtlindjes është festa më e madhe në vendet perëndimore.

25 dhjetor 2021 Shiko më shumë

Konferenca e Pranimit të Projektit ZLD të Koncentratit të Leachate Chongqing

Në qershor 2021, Komisioni i Strehimit dhe Ndërtimit Chongqing, Byroja e Menaxhimit Urban, drejtuesit e Byrosë së mjedisit ekologjik

01 qershor 2021 Shiko më shumë

Bashkëpunimi biznesor

Qëndroni në kontakt me Jiarong. ne do
t'ju ofrojë zgjidhje të zinxhirit të furnizimit me një ndalesë.

Paraqisni

Na kontaktoni

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Me vetëm disa detaje do të jemi në gjendje
përgjigjuni kërkesës tuaj.

Na kontaktoni