Производи

Технологија за одвојување на мембраната

Модули за диск цевка/ спирална цевка

DT/ST мембранската технологија е значајна пресвртница во областа на технологијата на мембрански модули. Со повеќе од 10 години практично искуство во индустриската мембранска технологија, Jiarong разви серија производи и системи. Тие се широко користени во различни третмани на вода, како што се исцедок од депонија, отпадни води за десулфуризација, отпадни води од хемиски јаглен, отпадни води од полиња за нафта и гас.

Контактирајте не Назад
Предност

Висококвалитетна мембрана: стабилни перформанси при висок флукс и отфрлање

Нова генерација на дефлектори: подобрена робусност, поголем работен притисок и турбуленции што доведуваат до повисоки приноси и флукс

Долг век на мембрана

Високо економично

Дизајн со високо пакување: дизајнот на спирално рана овозможува максимална површина на мембраната во модулот


Поврзано со препорачување

Деловна соработка

Останете во контакт со Џијаронг. Ние ќе
ви обезбеди едношалтерско решение за синџирот на снабдување.

Поднесете

Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме! Со само неколку детали ќе можеме
одговори на вашето барање.

Контактирајте не