Производи

Технологија за одвојување на мембраната

STRO систем монтиран на лизгање

Системот Jiarong STRO вклучува ново развиени мембрански модули специјално дизајнирани за третман на исцедок и отпадни води со висока соленост. Системот има супериорна функција против фаулирање и извонредни технички предности поради специјалниот хидрауличен дизајн.

Контактирајте не Назад
Технички детали

Технологија за обратна осмоза и нано-филтрација

Капацитет: 50-200 m³/d сет

Опсег на проток на храна (по модул): 0,8 до 2 m³/ч

Опсег на pH: 3-10 (2-13 чистење)

Оцена на притисок: 75 бари, 90 бари, 120 бари

Типична големина: 9 mx 2,2 mx 3,0 m


Поврзано со препорачување

Деловна соработка

Останете во контакт со Џијаронг. Ние ќе
ви обезбеди едношалтерско решение за синџирот на снабдување.

Поднесете

Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме! Со само неколку детали ќе можеме
одговори на вашето барање.

Контактирајте не