Вести

Џијаронг Божиќна семејна забава

25 декември 2021 година

Божиќ е најголемиот фестивал во западните земји. Но, тоа е семејството на вработениот да се собере заедно во групата Џијаронг. Индустрискиот парк Џијаронг повторно носи новогодишна облека. Луѓето играат игри и уживаат во храната.

微信图片_20220118170110.jpg

Деловна соработка

Останете во контакт со Џијаронг. Ние ќе
ви обезбеди едношалтерско решение за синџирот на снабдување.

Поднесете

Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме! Со само неколку детали ќе можеме
одговори на вашето барање.

Контактирајте не