Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме

ГЕР

Тел: +49 171 7540218

Е-пошта: jrt_sales@jrt-memos.com

Додај: Im Schönblick 7, 73095 Albershausen, Баден-Виртемберг, Германија

CHN

Тел: +86 592 5929 683

Е-пошта: jrt_sales@jrt-memos.com

Додај: бр. 1670 Butang Middle Rd, Xiamen, Fujian Кина

САД

Тел: +1 904 439 5928

Е-пошта: jrt_sales@jrt-memos.com

Додадете: Свети Августин, Флорида, САД

ИНД

Тел: +91 98330 90670

Е-пошта: jrt_sales@jrt-memos.com

Додај: Мумбаи, Индија

Остави порака

Ако сте заинтересирани за нашите производи и сакате да знаете повеќе детали, оставете порака овде, ние ќе ви одговориме штом можеме.

Деловна соработка

Останете во контакт со Џијаронг. Ние ќе
ви обезбеди едношалтерско решение за синџирот на снабдување.

Поднесете

Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме! Со само неколку детали ќе можеме
одговори на вашето барање.

Контактирајте не